Copywriting

Wij zetten onze liefde voor schrijven in voor teksten die werken voor jou én je klanten.

Raakt de lege pagina voor je maar niet gevuld? De blog van je bedrijf moet nu toch echt een update krijgen en de nieuwsbrief van deze maand moet dringend de deur uit? Jij hebt geen tijd (of geen zin)?
Wij gaan die uitdaging graag aan, zodat jouw product de woorden krijgt die het verdient en jij de tijd hebt voor je eigen passie.

Het imago van je bedrijf uit zich ook in de schrijfstijl die je hanteert. Dt-fouten in je communicatie kunnen onprofessioneel overkomen, overmatig gebruik van hoofdletters voelt schreeuwerig aan, … Foxtales helpt jou om de uitstraling en stijl die jij voor ogen hebt voor jouw merk, consequent door te trekken in je teksten. Want goede teksten schrijven, is meer dan wat leuke woorden bij elkaar gooien.

Je kan een beroep doen op Foxtales voor:

  • nieuwsbrieven
  • flyers en brochures
  • blogposts
  • bedrijfscommunicatie
  • testimonials
  • advertenties
  • welke tekst jij ook nodig hebt…

Hoe kan Foxtales jou hierbij helpen?

Foxtales schrijft je blogposts aan de hand van jouw input, vult je website met content die je klanten écht nodig hebben, neemt je social media posts van je over, zorgt voor copy die klanten werft en ook laat terugkomen, … Welke tekst jij ook nodig hebt, neem zeker contact op zodat we kunnen bespreken wat jij nodig hebt.

Maar Foxtales gaat ook verder dan enkel schrijven.

Onze gediplomeerde vertaler vertaalt ook je teksten met veel plezier. Heb je al teksten geschreven, maar ben je niet meer zo zeker van stijl, spelling en taalgebruik of zit je vast? Geen probleem! Jouw bestaande teksten kunnen we natuurlijk ook reviseren en hertalen.

Aan de hand van content marketing zorgen we dat mensen vlot hun weg naar uw website vinden en zetten we uw bedrijf en product in de kijker.