Jouw verhaal, onze missie

Een glimlach, jouw glimlach…

Het is gratis en wat nog het belangrijkste is, een glimlach kan het verschil maken tussen een goede dag en een fantastische dag. Foxtales wil jouw teamgenoot zijn op je pad naar geweldige dagen. Want daar worden wij op onze beurt ontzettend gelukkig van.

Wij willen een glimlach op je gezicht toveren door jouw zorgen weg te nemen, je te helpen om op je core business te focussen, je te adviseren en je te helpen ontspannen. Jouw verhaal krijgt met ons de tijd en het respect dat het verdient. En daarom is jouw verhaal, onze missie.

Bij Foxtales geloven we dat de wereld positiviteit, empathie en een infinite mindset nodig heeft. Daarom willen wij een sterke en duurzame relatie opbouwen met onze klanten, waarbij we mikken op minstens 1 glimlach per dag. Hopelijk neem jij ons mee op jouw pad en gaan we samen op een spannend avontuur.

Foxtales wil het leven van haar klanten makkelijker maken door hen tekstueel te ontzorgen met creatieve oplossingen, copywriting en vertalingen. Wij willen jouw verhaal schrijven als jij de woorden en/of de tijd niet kan vinden. Want schrijven en zorgen voor dat is echt onze roeping.